Pizza-online.ro

Restaurant Scapino

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Str: Mircea cel Batran, nr 49-51

Constanta, Constanta

0730 949 407
0241 613 177

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Scapino si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurantul Scapino este situat la confluenta dintre centrul orasului Constanta si zona peninsulara a acestuia, beneficiind de o priveliste spectaculoasa asupra falezei Marii Negre: Scapino este un loc in care ambientul modern este completat de un rafinament clasic: O mica bijuterie arhitecturala care ascunde in interiorul ei un cadru intim, cald si fermecator in care va puteti bucura in liniste de aromele incantatoare ale bucatariei italiene autentice: Calitatea preparatelor noastre este garantata de priceperea si experienta bucatarilor nostri care, cu entuziasm si pasiune, reusesc sa transorme retetele originale ale bucatariei italiene in momente pline de savoare: Restaurantul Scapino continua sa pastreze traditia bunului gust de peste 20 de ani, fiind de-a lungul timpului, un exemplu de eleganta, stil si profesionalism in Constanta!

Scapino din Constanta va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Constanta.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Scapino impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Scapino. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Constanta, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Scapino din Constanta.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!