Pizza-online.ro

Restaurant Santorini

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Șoseaua Mihai Bravu 209

Bucuresti Sector 2, Bucuresti

0748 333 334

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Santorini si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Povestea noastră, după cum ați intuit, este inspirată de însorita insulă Santorini: Incântați fiind de albastrul Mării Egee și de savorile Greciei, ne-am hotărât să aducem în inima Bucureștiului un meniu mediteranean autentic: Preparatele noastre pline de savoare sunt realizate cu ingrediente aduse direct din piețele grecești, după rețete originale: Vă vom alinta simțurile cu pește și fructe de mare proaspete, cu preparate din carne fragede și gustoase și cu cele mai fine deserturi: Dacă citiți aceste rânduri, înseamnă că sunteți deja învăluiți de miresme grecești absolut irezistibile și nu ne mai rămâne decât să vă urăm: Kali orexi! (Poftă bună!)

Santorini din Bucuresti Sector 2 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Santorini impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Santorini. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Santorini din Bucuresti Sector 2.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!