Pizza-online.ro

Restaurant Santa Fe

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
Inchis
Deschis

Date de contact

Strada Gavril Tudoras, nr: 36

Suceava, Suceava

0749 202 234
0330 101 191

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Santa Fe si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Unul bazat pe produse bio, din ferma proprie? Daca v-am starnit interesul, va invitam sa descoperiti restaurantul pensiunii care va ofera fripturi fragede si sanatoase din vita Angus, piesa de rezistenta a bucatariei noastre, dar si preparate din carne de oaie, pasare si porc, atat din bucataria traditionala cat si internationala:

Santa Fe din Suceava va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Suceava.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Santa Fe impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Santa Fe. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Suceava, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Santa Fe din Suceava.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Suceava