Pizza-online.ro

Restaurant Royal

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: Mihai Bravu Nr: 12

Galati, Galati

0737 411 892

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Royal si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurantul Royal, vă oferă preparate cu specific românesc, gătite cu atenție și migală, folosind ingrediente artizanale de origine controlată și produse tradiționale autentice provenind de la ferme și producători români: Peștele sălbatic, legumele proaspete, borșul de putină sunt câteva dintre ingredientele care dau savoare și gust autentic preparatelor din bucătăria Royal: Bucurați-vă de ele la fiecare masă! Frământăm și coacem pâine de casă în propriul nostru laborator de simigerie: In laboratorul de patiserie – cofetărie pregătim cele mai îndrăgite saleuri, paleuri și prăjituri: Dorim ca, printr-o bucătărie responsabilă, să vă punem la dispoziție pasiunea, munca și experiența noastră de 30 de ani în domeniul horeca:

Royal din Galati va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Galati.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Royal impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Royal. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Galati, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Royal din Galati.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!