Pizza-online.ro

Restaurant Rivo

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Aleea Ștrandului 3

Oradea, Bihor

0359 444 445
0770 444 445

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Rivo si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Pentru ca experienta oferita sa fie deplina am ales ca, pornind de la mancare si bauturi sa oferim un meniu pentru toate categoriile a carui principal obiectiv este de a-l face pe oaspete sa se reintoarca cu placere: Astfel, rasfoind meniul suntem siguri ca atat domnii, dar mai ales doamnele vor avea o misiune usoara in a-si alege preparatele:Este un restaurant potrivit atat pentru un pranz de afaceri, cat si pentru o cina comoda si relaxanta: Preparatele se regasesc intr-o selectie echilibrata, servirea este buna iar preturile practicate sunt cele corecte:

Rivo din Oradea va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bihor.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Rivo impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Rivo. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bihor, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Rivo din Oradea.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!