Pizza-online.ro

Restaurant Riviera Park

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Parcul Național, lângă lac, Bulevardul Basarabia nr: 23

Bucuresti Sector 2, Bucuresti

0732 408 408

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Riviera Park si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Vino să vezi unul dintre cele mai vechi restaurante ale Bucureștiului (deschis 1974): Cu un look chic dar cochet în același timp, în inima Bucureștiului, situat în parc, chiar pe marginea lacului, Riviera Park te așteaptă să îti petreci serile de vara pe terasă, iar când vremea se răcește, în interiorul cu o capacitate de 300+ de locuri: Găsești la Riviera Park atât evenimente sociale, gastronomice sau concerte, cât și un spațiu ideal pentru evenimentul vieții tale, fie că îți organizezi nunta, botezul copilului, serbarea zilei de naștere sau petrecerea de Crăciun a companiei:

Riviera Park din Bucuresti Sector 2 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Riviera Park impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Riviera Park. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Riviera Park din Bucuresti Sector 2.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 2