Pizza-online.ro

Restaurant Ribbz

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
Inchis
Duminica:
Inchis
Închis

Date de contact

Str: Gellert Sandor 2

Satu Mare, Satu Mare

0732 680 770

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Ribbz si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
RIBBZ reprezintă o multitudine de concepte și aspecte rare care au ca scop întemeierea unei experiențe culinare unice: Fiecare produs este atent selecționat, iar fiecare preparat este gătit într-un mod unic, utilizând o tehnică franțuzească care s-a dovedit de-a lungul anilor de a nu fi doar sănătoasă, ci și extraordinar de apetisantă: Meniul nostru conține preparate tradițonale românești, gătite într-un mod revoluționar, timp de 4 până la 12 ore, într-un suc propriu la o temperatură constantă care oferă atât o experiența culinară incomparabilă, dar și o textură nemaiîntâlnită: Vă invităm să vă alăturați experienței RIBBZ:-A Cooking Concept:

Ribbz din Satu Mare va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Satu Mare.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Ribbz impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Ribbz. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Satu Mare, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Ribbz din Satu Mare.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!