Pizza-online.ro

Restaurant Restaurant Stil

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Parcul Copou, Strada Andrei Mureșanu 28

Vaslui, Vaslui

771439097

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Restaurant Stil si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Amplasat într-un decor natural, în Parcul Copou, restaurantul nostru îți oferă clipe frumoase de relaxare și servicii de calitate: Terasa aflată în aer liber, cu multă verdeață, reprezintă cadrul perfect unde să-ți petreci câteva ore împreună cu familia sau prietenii, departe de gălăgia orașului: Restaurantul deține o sală cu o capacitate de 150 de persoane, unde evenimentele tale festive vor fi organizate la cele mai înalte standarde de către specialiștii noștri care se vor ocupa de cele mai mici amănunte: De asemenea, motelul nostru îți oferă spații de cazare pentru invitații tăi: În ceea ce privește mâncarea, bucătarii noștri gătesc preparate pentru toate gusturile, iar meniurile pentru evenimente vor fi stabilite din timp, fiind personalizate după preferința fiecăruia:

Restaurant Stil din Vaslui va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Vaslui.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Restaurant Stil impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Restaurant Stil. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Vaslui, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Restaurant Stil din Vaslui.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!