Pizza-online.ro

Restaurant Restaurant Romantic

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Moldova 8

Focsani, Vrancea

0764 262 770

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Restaurant Romantic si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
La noi puteti opta pentru un pranz sau o cina rafinata si eleganta, intr-un spatiu cu o cromatica placuta, calda: Stilul modern combinat cu cel clasic, fac din restaurantul nostru un loc perfect atat pentru mese de afaceri cat si pentru alte evenimente speciale:

Restaurant Romantic din Focsani va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Vrancea.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Restaurant Romantic impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Restaurant Romantic. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Vrancea, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Restaurant Romantic din Focsani.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!