Pizza-online.ro

Restaurant Restaurant Palace

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Vasile Lucaciu nr: 48

Satu Mare, Satu Mare

722387266
261710758

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Restaurant Palace si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Acestea sunt cuvintele care definesc cel mai bine Restaurantul Palace: Un loc deosebit, cu o ambianta incantatoare, de neuitat: Fie ca doresti sa savurezi preparatele gustoase, gatite cu maiestrie de bucatarii nostri, sau pur si simplu sa te delectezi cu putina liniste si armonie, Restaurantul Palace este alegerea perfecta

Restaurant Palace din Satu Mare va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Satu Mare.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Restaurant Palace impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Restaurant Palace. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Satu Mare, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Restaurant Palace din Satu Mare.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!