Pizza-online.ro

Restaurant Restaurant Copou

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Parc COPOU intrare prin strada Veteran Turcanu

Vaslui, Vaslui

0744 226 842

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Restaurant Copou si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurant Copou ofera clienților săi preparate savuroase, din ingrediente mereu proaspete, pregătite și servite cu multă pricepere și pasiune, de către un personal cu experiență și plin de amabilitate: Atenția pe care o acordăm meniurilor pe care le pregătim, grija cu care recomandăm băutura potrivită pentru fiecare fel de mâncare pe care îl servim clienților noștri și pasiunea pe care o punem în tot ceea ce întreprindem ne recomandă ca unul dintre cele mai bune restaurante din Vaslui: Produsele de calitate, ospitalitatea personalului și decorul rafinat sunt cărțile de vizită ale restaurantului nostru:

Restaurant Copou din Vaslui va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Vaslui.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Restaurant Copou impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Restaurant Copou. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Vaslui, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Restaurant Copou din Vaslui.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!