Pizza-online.ro

Restaurant Restaurant Cezar

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Piata Trandafirilor nr: 52

Targu Mures, Mures

265269797
730808096

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Restaurant Cezar si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurantul nostru are o capacitate 250 de persoane si se afla in chiar in centrul orasului Targu Mures: Pe langa preparatele delicioase si serviciile impecabile iti oferim meniuri rafinate pentru nunti, botezuri si aniversari: Totodata te putem ajuta sa organizei si evenimente business: Te asteptam cu drag sa poftesti la meniul zilei, preparat cu foarte multa grija de bucatarii nostri iscusiti, iar pentru orice alta ocazie, indrazneste sa alegi restaurantul nostru si o sa ai parte de gusturi placute si experiente elegante:

Restaurant Cezar din Targu Mures va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Mures.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Restaurant Cezar impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Restaurant Cezar. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Mures, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Restaurant Cezar din Targu Mures.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!