Pizza-online.ro

Restaurant Ressu

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Bulevardul Camil Ressu 70A

Bucuresti Sector 3, Bucuresti

0731 607 646

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Ressu si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Situat în Bucureşti, B-dul Camil Ressu nr: 70 A, sector 3, într-o clădire veche, dar de curând reamenajată de o echipă de designeri profesionişti, dotată cu un mobilier modern, Ressu Restaurant & Lounge este locul unde poţi petrece clipe minunate alături de cei dragi sau locul unde îţi poţi invita partenerii de afaceri:

Ressu din Bucuresti Sector 3 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Ressu impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Ressu. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Ressu din Bucuresti Sector 3.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 3