Pizza-online.ro

Restaurant Pub 13

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Aleea Capistrano nr: 1 (santurile Cetatii)

Alba Iulia, Alba

40728444415

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Pub 13 si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurant medieval autentic, cu o arhitectura unica in sud-estul Europei, caruia i-au trecut pracul o multime de oficialitati si vedete: Decor și ambianță deosebită într-o locație medievală autentică cu o istorie de sute de ani: Respiră aerul istoriei înconjurat panoplii de arme, armuri și decorațiuni medievale:Rețete culinare atent selecționate din bucătăria tradițională românească cât și din gastronomia internațională prezentate într-un mod unic fac deliciul gurmanzilor care ne trec pragul:

Pub 13 din Alba Iulia va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Alba.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Pub 13 impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Pub 13. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Alba, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Pub 13 din Alba Iulia.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!