Pizza-online.ro

Restaurant Proper Pizza & Pasta

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Cornisei, nr:4,

Slatina, Olt

0746 223 322

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Proper Pizza & Pasta si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Am plecat de la ideea de a oferi clienților calitatea meniului variat, prețuri accesibile, axându-ne pe dorințele acestora: Printre aceste plusuri, se numără și experiența, profesionalismul de care dăm dovadă: În toate locațiile predomină comenzile online, așa că am dezvoltat un sistem online de comenzi, precum și o aplicație pentru mobil (iOS & Android):

Proper Pizza & Pasta din Slatina va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Olt.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Proper Pizza & Pasta impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Proper Pizza & Pasta. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Olt, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Proper Pizza & Pasta din Slatina.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!