Pizza-online.ro

Restaurant Prestij Restaurant

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: Bobalna nr: 1

Ploiesti, Prahova

724257351

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Prestij Restaurant si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Cand pasiunea si experienta de a gati se intalnesc, pentru a ajunge la cel mai inalt nivel, au nevoie de o locatie doar a lor: Restaurant Prestij este locul perfect unde calitatea si perfectiunea se intalnesc: Situat pe Bulevardul Castanilor (un loc “mistic” imbogatit cu amintirile locuitorilor orasului Ploiesti) intr-o cladire recunoscuta ca monument istoric, a devenit locul ideal in care clientii se pot bucura de momentul servirii mesei, intalnirile de afaceri reusite sau intalnirile cu prietenii:

Prestij Restaurant din Ploiesti va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Prahova.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Prestij Restaurant impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Prestij Restaurant. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Prahova, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Prestij Restaurant din Ploiesti.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!