Pizza-online.ro

Restaurant Pizzico

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Piața Ovidiu 7

Constanta, Constanta

0746 013 004

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Pizzico si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Bine ai venit: Pizzico Restaurant este un buchet de sinestezii: Cu o bucatărie organică în care tot ce-i proaspăt se remodelează gourmet pe măsura papilelor dedate cu fanteziile culturale, ne primim oaspeții pe malul mării, lângă Muzeul de Istorie din Piața Ovidiu, chiar sub privirea poetului latin împietrită-n statuie:

Pizzico din Constanta va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Constanta.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Pizzico impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Pizzico. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Constanta, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Pizzico din Constanta.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Constanta