Pizza-online.ro

Restaurant Piccolo Mondo

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Clucerului 9

Bucuresti Sector 1, Bucuresti

0722 205 020

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Piccolo Mondo si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Mrejele inmiresmate ale deserturilor traditionale precum baclavaua, kastalia, knafe sau osmalia completeaza armonios meniul, fara a renunta la prospetimea si delicatetea specifice gastronomiei libaneze:

Piccolo Mondo din Bucuresti Sector 1 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Piccolo Mondo impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Piccolo Mondo. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Piccolo Mondo din Bucuresti Sector 1.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 1