Pizza-online.ro

Restaurant Piata9

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Bulevardul Decebal 61A

Oradea, Bihor

0747 385 686

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Piata9 si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Totul a început :::din dorința de a transpune cei peste 10 ani de experiență dobândiți în UK: Am pariat pe România și am creat un loc cu adevărat magic, căruia nu doar noi îi spunem “acasă”! Ne plac experiențele noi, așa că am adunat ideile noastre alături de inspirația diferitor culturi și am adăugat dorința de a crea un loc special pentru cei ca noi – cei care vor să descopere în fiecare zi ceva nou:

Piata9 din Oradea va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bihor.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Piata9 impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Piata9. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bihor, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Piata9 din Oradea.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!