Pizza-online.ro

Restaurant Pescada

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Calea Sever Bocu 74

Timisoara, Timis

0770 221 161

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Pescada si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Experiența Pescada este unică prin preparatele pescărești proaspete și decorul marin desprins din povești d ale pescarilor: Chef Daian, cu o experiență de 20 de ani în bucătăria mediteraneană, a adus la bord rețetele tradiționale, învățate de la pescarii autentici:

Pescada din Timisoara va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Timis.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Pescada impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Pescada. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Timis, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Pescada din Timisoara.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Timisoara