Pizza-online.ro

Restaurant Paradis Corso

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Bulevardul Dorobanților 3

Braila, Braila

0740 885 995

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Paradis Corso si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Meniul pe care-l punem la dispozitia clientilor zilnic este divers, foarte simplu si gustos , specific romanesc, cu ingrediente proaspete , realizate de un bucatar priceput si pasionat de gatit astfel incat mancarea servita la noi devine de neuitat pentru toti clientii nostrii: Preturile sunt si ele un atu al localului; nu degeaba se numeste Paradis Corso… Cand meniul iti ofera ciorba la 9 lei, spre exemplu, ori ficateii la tigaie la 13 lei, mai poti sa te opui tentatiei? Nu cred!… Pe celelalte va invit sa le descoperiti singuri si sa va lasati in voia atractiei locului: veti vedea ca te poti simti si in mijlocul orasului ca in parc, ca la faleza… avantajul fiind ca aici va fi si tihna, si calm – muzica in surdina (dar este si formatie muzicala, la final de saptamana):

Paradis Corso din Braila va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Braila.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Paradis Corso impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Paradis Corso. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Braila, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Paradis Corso din Braila.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!