Pizza-online.ro

Restaurant Paque Bistro

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Bulevardul Pache Protopopescu nr:60

Bucuresti Sector 2, Bucuresti

0722 330 607

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Paque Bistro si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
O locație în care amintirile sunt veșnic nemuritoare, un loc în care atmosfera este unică: Restaurantul nostru vă pune la dispoziție cele mai de înaltă calitate servicii, de la mâncarea pregătită , băuturile servite, până la evenimentele organizate de noi prin intermediul cărora puteți face cunoștință cu o mulțime de artiști celebri:

Paque Bistro din Bucuresti Sector 2 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Paque Bistro impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Paque Bistro. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Paque Bistro din Bucuresti Sector 2.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!