Pizza-online.ro

Restaurant Oscar

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Lascăr Catargi nr: 12-16

Iasi, Iasi

0745 245 251

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Oscar si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Situat pe una dintre cele mai vechi străzi din Iași, restaurantul Oscar aduce rafinamentul zilelor de altădată în prezent și te invită într-o călătorie culinară condimentată cu bun gust: Fiecare fel de mâncare îți trimite papilele gustative într-o călătorie prin toate colțurile lumii: De la preparate aduse de pe cele mai îndepărtate tărâmuri până la preparatele tradiționale, garantăm o experiență gastronomică de neuitat: Acest tablou, acest dans pasional al aromelor, este completat perfect de muzica live de pian ce ne răsfață simțurile în fiecare seară începând cu ora 19:00

Oscar din Iasi va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Iasi.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Oscar impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Oscar. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Iasi, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Oscar din Iasi.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Iasi