Pizza-online.ro

Restaurant Old Shanghai

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Str: Tudor Vladimirescu, nr: 1, Alba Iulia, Mercur City Center, etaj 3

Alba Iulia, Alba

0770 788 777
0770 688 666

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Old Shanghai si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Old Shanghai este locul unde vă veți crea amintiri frumoase și de neuitat: Vă oferim cea mai bună experiență culinară , ingrediente autentice de înaltă calitate și servicii excelente într-un ambient plăcut:

Old Shanghai din Alba Iulia va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Alba.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Old Shanghai impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Old Shanghai. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Alba, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Old Shanghai din Alba Iulia.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!