Pizza-online.ro

Restaurant OK Street Pub

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada General Praporgescu 5

Ramnicu Valcea, Valcea

0745 260 501

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului OK Street Pub si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
A fost prima noastră locație! Înființată în 1998, o locație mică în care pregăteam cea mai bună pizza din oraș! De-a lungul anilor ne-am schimbat în nenumărate rânduri înfățișarea, meniul, caracteristica, încercând de fiecare dată să venim cu ceva nou pentru clienții noștri: Anul trecut am luat decizia să facem o schimbare drastică! Am plecat de la ideea că Râmnicu Vâlcea nu are un Irish pub în care berea la draft, preparatele delicioase irlandeze, scotch-ul fin și cafeaua de calitate să fie la ele acasă! Echipa de arhitecți și designeri s-a întrecut pe sine! Lemnul masiv, detaliile vintage, capitelurile aurii, mobilierul venghe, canapelele verzi și micile detalii care fac diferența, plasează noua noastră locație în topul restaurantelor cu stil si eleganță din Oltenia!

OK Street Pub din Ramnicu Valcea va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Valcea.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului OK Street Pub impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul OK Street Pub. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Valcea, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la OK Street Pub din Ramnicu Valcea.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Ramnicu Valcea