Pizza-online.ro

Restaurant Nord Bistro

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Buciumului 83 Bis

Bacau, Bacau

0770 667 422

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Nord Bistro si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
NORD BISTRO este despre oameni și gust, despre mâncarea ca altădată, și unde, desi traim in prezent, ne intoarcem cu drag spre traditie: NORD BISTRO este un loc in care se mai respecta inca micile tabieturi si curgerea fireasca a timpului:

Nord Bistro din Bacau va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bacau.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Nord Bistro impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Nord Bistro. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bacau, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Nord Bistro din Bacau.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!