Pizza-online.ro

Restaurant Nom Nom

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
Inchis
Închis

Date de contact

Strada Cuza Voda nr: 17

Constanta, Constanta

0770 105 792

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Nom Nom si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Nom Nom Bistro a luat naştere dintr-o pasiune pentru un stil de viaţă echilibrat şi sănătos: Noi susţinem că alimentaţia bazată pe plante nu este doar despre arome noi, uimitoare ci şi despre a te simţi mult mai bine, uşor, energic! Dorim să împărtăşim cu voi faptul că sănătatea nu înseamnă o mulţime de restricții sau diete complicate, ci un echilibru gustos: Prin Nom Nom Bistro vă arătăm cât de simplu este: mănânci sănătos, te simți bine şi arăţi bine! Natura realizează continuu o muncă foarte frumoasă pentru a avea grijă de noi: Vrem să valorizăm tot ceea ce ne dăruieşte Natura în fiecare zi, făcând alegeri sănătoase: gătim cu pasiune, ne inspirăm reciproc, combinăm ingrediente proaspete, fără conservanţi sau zaharuri, astfel încât tot ce iese din mâinile noastre să fie delicios! Suntem o echipă mică dar unită şi evoluăm împreună: Credem că alegerile sănătoase nu sunt o modă adoptată azi și uitată mâine, ci o promisiune pe termen lung! Vrem să arătăm că mâncarea poate fi și gustoasă, și sănătoasă! Preparatele Nom Nom Bistro sunt făcute pentru cei cărora le place să mănânce, să se răsfețe zilnic cu ceva bun, așa cum facem și noi!

Nom Nom din Constanta va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Constanta.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Nom Nom impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Nom Nom. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Constanta, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Nom Nom din Constanta.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Constanta