Pizza-online.ro

Restaurant Noir

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

P-ta Kogalniceanu, H4

Piatra Neamt, Neamt

0233 211 886

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Noir si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Selectia culinara speciala din bucataria internationala, delicoasele tentatii ale deserturilor si atmosfera primitoare si intima recomanda restaurantul Noir ca locul ideal pentru o masa de afaceri, dar si pentru o cina romantica: Veti fi surprins de un meniu fascinant, cu puternice radacini europene, combinat discret cu deliciile asiatice si orientale: Designul restaurantului combina elemente clasice cu cele moderne si incanta prin forme geometrice indraznete: O autentica dispunere a artei, luminilor si culorilor intr-un stil inconfundabil, creand o experienta de exceptie ce va antreneaza simturile, in timp ce savurati mancaruri apetisante si o selectie a celor mai fine vinuri: Situat in Piata Mihail Kogalniceanu, vis-a vis de iesirea cinema Pietricica, restaurantul Noir are o capacitate de 120 de locuri:

Noir din Piatra Neamt va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Neamt.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Noir impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Noir. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Neamt, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Noir din Piatra Neamt.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!