Pizza-online.ro

Restaurant Nikos Greek Taverna

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Bulevardul Tomis 44

Constanta, Constanta

740:17:03

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Nikos Greek Taverna si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Un meniu complex, 100% autentic grecesc, ce reprezinta un mix al gusturilor de la malul marii Egee: Fie ca alegi un aperitiv, un fel principal, o salata sau un simplu sandwich, trebuie sa stii ca ingredientele folosite sunt in proportie de 90% aduse chiar de pe meleagurile elene:

Nikos Greek Taverna din Constanta va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Constanta.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Nikos Greek Taverna impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Nikos Greek Taverna. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Constanta, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Nikos Greek Taverna din Constanta.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Constanta