Pizza-online.ro

Restaurant Moon Braserie

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Bd: Unirii 32

Bucuresti Sector 3, Bucuresti

0723 093 170

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Moon Braserie si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Povestea unui vis frumos, incepe de cele mai multe ori cu o cafea sau cu un mic dejun servit in liniste: Mai mult de atat, amintirile cele mai memorabile se petrec stand la masa, cu oamenii care ti-au castigat increderea si devotamentul: La Moon Brasserie, te poti reintalni pe tine, la un cocktail cum nu vei mai gasi in alta locatie, sau poti petrece alaturi de prietenii tai, seri de neuitat: Mancarurile sunt explozii de bun gust iar rafinamentul locatiei, privelistea raului Dambovita si gustul unui creme brulée servit incet, te vor face sa revii:

Moon Braserie din Bucuresti Sector 3 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Moon Braserie impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Moon Braserie. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Moon Braserie din Bucuresti Sector 3.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 3