Pizza-online.ro

Restaurant Mister M

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
Inchis
Închis

Date de contact

Bulevardul George Enescu 5

Botosani, Botosani

0231 584 218
0740 667 160

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Mister M si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
O locație elegantă și spațioasă situată pe Bulevardul George Enescu, Nr: 5 care poate îndeplini nevoile diverselor tipuri de evenimente – Nunți, Botezuri, Aniversări, Petreceri private și Praznice: Restaurant Mister M dispune de o sală de evenimente cu o capacitate de 70 de locuri:

Mister M din Botosani va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Botosani.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Mister M impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Mister M. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Botosani, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Mister M din Botosani.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Botosani