Pizza-online.ro

Restaurant Miraval

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Palat 3F

Iasi, Iasi

0790 999 449

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Miraval si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Amestecând măreția Italiei cu nuanțele delicate ale aromelor Japoniei, obținem o simfonie pe care știm că o veți iubi: Cu mâncăruri care zăbovesc la fel de mult în inimă cât și pe limbă, sperăm să vă alăturați nouă pentru a trăi noile arome vibrante ale experienței Miraval:

Miraval din Iasi va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Iasi.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Miraval impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Miraval. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Iasi, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Miraval din Iasi.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!