Pizza-online.ro

Restaurant Miorita

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: Mihai Viteazul, Nr:5

Bacau, Bacau

0745 893 114
0744 504 456

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Miorita si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurantul Miorița, într-o atmosferă elegantă de o complexitate surprinzătoare, își propune să se adreseze tuturor împătimiților artei culinare, aflați în căutarea gustului desăvârșit, printr-o gamă largă de preparate rafinate din bucătăria românească și internațională: Restaurantul Miorița marchează un loc istoric, situat în centrul vechi al orașului Satu Mare: Clădirea datează din anul 1820, din anul 1959 devenind restaurantul etalon culinar al orașului:

Miorita din Bacau va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bacau.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Miorita impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Miorita. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bacau, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Miorita din Bacau.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!