Pizza-online.ro

Restaurant Mangia Mangia

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Bulevardul Tomis nr: 105

Constanta, Constanta

0733 797 973

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Mangia Mangia si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
La Mangia-Mangia, v-am obișnuit cu gustul de acasă al Italiei, cu un po’ di Sicilia, Napoli, Roma, Firenze, prin gust și ambient: Cu un concept nou în oraș, Mangia Mangia vine din nou la voi! Pentru 24 ore – pasta în HOT box, caldă în orice moment, gata de mâncat oriunde – mașină, parc, pe stradă, cafea, croissant, pizza, salată…

Mangia Mangia din Constanta va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Constanta.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Mangia Mangia impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Mangia Mangia. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Constanta, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Mangia Mangia din Constanta.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Constanta