Pizza-online.ro

Restaurant Mamma Mia

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt nr: 10-12

Iasi, Iasi

762662642

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Mamma Mia si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Mamma mia, este o poveste despre arome și pasiune, despre gustul perfect și arta gătitului, despre creativitatea si implicarea unor oameni dedicați care vor să vă împărtășească experiențe desăvârșite: Aceste file scrise cu drag dar mai ales puse în scenă zi de zi de o echipă de oameni talentați, creativi și plini de zâmbete: O energie pozitivă care ne-a motivat și ne-a adus succesul în cei 19 ani de când suntem în peisajul ieșean: Diversitatea meniului nostru cuprinde o selecție amplă de peste 200 de preparate culinare, atât cele tradiționale românești, cât și preparatele din bucătaria internațională: cea italiană, mexicană, spaniolă, franțuzească :::și asiatică: Pentru că timpul este ce mai importantă resursă pentru noi toți, te poți bucura în cel mai scurt timp de mâncarea savuroasă chiar la tine acasă, caldă și atent pregatită de chefii noștri, împreună cu cele peste 1500 de produse din noul nostru Market on-line, pentru că Mamma Mia îți ivrează GRATUIT la orice oră din zi și din noapte: O poveste pe care continuăm să o scriem împreună pentru a rămâne așa cum am promis, un nume apreciat, o garanție a bunului gust, recunoscut și de încredere în Iași: Noi suntem Mamma Mia!

Mamma Mia din Iasi va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Iasi.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Mamma Mia impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Mamma Mia. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Iasi, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Mamma Mia din Iasi.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!