Pizza-online.ro

Restaurant Maccheroni

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Str: George Călinescu nr: 51

Bucuresti Sector 1, Bucuresti

722627897

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Maccheroni si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Când vârsta unui restaurant se măsoară în decenii înseamnă deja că este o treabă serioasă: Nu mai e vorba nici de întămplare, nici de modă, nici de scenografii fastuase, nici de promovare plătită: Ne putem gândi mai degraba ca s-a ajuns până aici pentru că s-a muncit mult și cu pasiune: Si pentru că fiecare client a fost tratat cu respectul cuvenit: Am inaugurat restaurantul Maccheroni în 2004: Între multele restaurante cu specific italienesc care existau la acel moment în București, Maccheroni a încercat să aducă o notă aparte promovând bucătăria romană autentică, o bucătărie care îmbină preparatele consistente, pe bază de carne și ciuperci, specifice zonelor de la nord de Roma, cu rafinamentul delicateselor marine care abundă în zona de litoral vecină capitalei italiene: Ne-am schimbat locația în mai multe rânduri, cautând „la buona fortuna”, dar numele Maccheroni a rămas mereu, pentru că suntem mândri de el și de ceea ce înseamnă acesta pentru prietenii noștri: Acum ne găsiți în zona Dorobanți-Floreasca, într-o locație intimă și plăcută: Un loc ideal pentru a mânca bine intr-o atmosferă plăcută: Convingeți-vă…

Maccheroni din Bucuresti Sector 1 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Maccheroni impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Maccheroni. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Maccheroni din Bucuresti Sector 1.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!