Pizza-online.ro

Restaurant Locanda Del Corso

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: Marasesti Nr: 10

Timisoara, Timis

256282282

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Locanda Del Corso si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Locanda del Corso este un restaurant rafinat cu specific italian și cu o atmosferă îmbietoare și discretă, unde clienții sunt răsfățați cu delicatese culinare și vinuri alese: Restaurantul Locanda del Corso este amplasat în zona centrală a orașului Timișoara, pe strada pietonală Mărășești::::

Locanda Del Corso din Timisoara va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Timis.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Locanda Del Corso impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Locanda Del Corso. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Timis, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Locanda Del Corso din Timisoara.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!