Pizza-online.ro

Restaurant Little Texas

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

31-33 Moara de Vant Iasi

Iasi, Iasi

0741 740 740

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Little Texas si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Discover our creative dishes, a true statement of Modern & American experiences, carefully crafted by our skilled Chefs: The unique tastes, highlighted by innovative cooking methods, served in a very elegant mise en scene, make a wholesome memory, one you’ll be able to literally taste:

Little Texas din Iasi va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Iasi.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Little Texas impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Little Texas. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Iasi, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Little Texas din Iasi.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!