Pizza-online.ro

Restaurant Le Petit Naples

Orar restaurant

Luni:
Inchis
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
Inchis
Închis

Date de contact

Str: Horea Nr: 4

Satu Mare, Satu Mare

0261 713 579

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Le Petit Naples si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Înfinţată în anul 2017, Pizzeria și Trattoria Le Petit Naples te face să călătorești de la Satu Mare la Napoli prin bucătăria sa! Continuând tradiția, vă sugerăm să descoperiți o varietate de pizza napolitane, paste de casă și deserturi gustoase franțuzești și italienesti, pentru a satisface dorințele clienților: Grija pentru aluatul pentru o pizza bună este la fel de importantă ca și selectarea ingredientelor potrivite: Căutarea pentru Le Petit Naples are loc printr-o călătorie la firmele locale tipice in care proprietarii înșiși se implica cu mare angajament și entuziasm: Produsele artizanale, materiile prime de calitate și ingredientele locale fac ca pizza Le petit Naples sa fie o călătorie prin aromele autentice ale Mediteranei: Le Petit Naples s-a infiintat cu scopul de a reînvia atmosfera napolitană in Satu Mare: Din acest motiv, maestrul Stefano Ferrara a creat un cuptor tipic din lemn napolitan unde pizza este gătită la 450 de grade până la 480 de grade, pentru a face aroma autentică și inimitabilă a adevăratei pizza napolitane: Caracterul Pizzeriei Le Petit Naples este determinat de profesionalismul echipei sale: oameni cu un temperament de lucru puternic, cu o dorință constantă de îmbunătățire a tehnicilor și cunoștințelor:

Le Petit Naples din Satu Mare va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Satu Mare.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Le Petit Naples impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Le Petit Naples. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Satu Mare, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Le Petit Naples din Satu Mare.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!