Pizza-online.ro

Restaurant Latino

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: Curtea Domnească, nr: 9

Suceava, Suceava

0730 920 920
0230 523 627

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Latino si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Din 2001, Latino a devenit un restaurant à la carte consacrat în Suceava: Situat în centrul orașului, restaurantul nostru te întâmpină cu o atmosferă plăcută și intimă, creată de îmbinarea elementelor rustice cu cele moderne și de meniul cu specific internațional, a cărui selectie de preparate satisface toate gusturile: Latino înseamnă tradiție în gastronomia contemporană, ingrediente de calitate și servire atentă:

Latino din Suceava va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Suceava.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Latino impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Latino. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Suceava, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Latino din Suceava.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!