Pizza-online.ro

Restaurant La Vera Grill

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str Teilor nr: 33 bis

Pitesti, Arges

736543210

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului La Vera Grill si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Povestea restaurantului nostru a pornit de la o intrebare: daca am face un restaurant pentru prieteni, pentru cei cu care ne place sa ne petrecem timpul, cum ar arata? Asa a aparut povestea La Vera , un restaurant pentru prieteni, un loc special si intim, in care si povestile tale prind contur: CU experienta din 2004, am gandit un design aparte atat interior cat si exterior, cu spatii mari, care sa ofere o priveliste relaxanta si memorabila clientilor: Pe perioada anotimpului cald, terasa spatioasa va fi cu adevarat un loc unde toti clientii nostri pot sa se relaxeze si sa savureze, intr-un cadru perfect, delicioasele preparate:

La Vera Grill din Pitesti va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Arges.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului La Vera Grill impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul La Vera Grill. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Arges, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la La Vera Grill din Pitesti.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!