Pizza-online.ro

Restaurant La Turn

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Piața Mare, 1

Sibiu, Sibiu

0727528 876

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului La Turn si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Te invităm într-un loc al istoriei și într-un loc al prezentului – Restaurantul „La Turn” din inima Sibiului: Fiind unul dintre cele mai vechi restaurante din oraș, „La Turn” și-a clădit o istorie proprie, cu suișuri și coborâșuri, în decursul secolului trecut: O istorie care, din păcate, nu a fost scrisă nicăieri… Poate doar în amintirea bătrânilor locuitori ai orașului și a celor care, în trecut, i-au călcat pragul…

La Turn din Sibiu va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Sibiu.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului La Turn impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul La Turn. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Sibiu, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la La Turn din Sibiu.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Sibiu