Pizza-online.ro

Restaurant La Senna

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: Nicolae G: Caramfil 33

Bucuresti Sector 1, Bucuresti

0756 199 774
212333738

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului La Senna si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Senna este un loc al curajului, al explorarii, al libertatii si al puritatii: Intocmai calului al carui nume il poarta: Senna J este un cal frizian, negru ca pana corbului, crescut langa Bran, la poalele Bucegilor: Si din dragostea pe care stapana i-o poarta, Alexandra a numit restaurantul Senna: Pentru ca aici libertatea, bucuria si explorarea gusturilor si a preparatelor se imbina armonios cu relaxarea si caldura unei convivialitati puternice, dar si calde sau domoale, in compania prietenilor dragi, intocmai unui galop pur, liber si sincer, in care te bucuri de sinceritatea amintirilor si de experientele ce ti se astern in fata: Un cal pur sange se ingrijeste si se pretuieste: Aceeasi grija o purtam si noi pentru preparatele noastre, pentru detalii, atmosfera si experientele la care dorim sa te avem partas:

La Senna din Bucuresti Sector 1 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului La Senna impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul La Senna. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la La Senna din Bucuresti Sector 1.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 1