Pizza-online.ro

Restaurant La Rosa

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Viticulturii 2Y

Tulcea, Tulcea

0728 874 595

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului La Rosa si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Dacă sunteți în căutare de terase în Tulcea, grădini, mâncare bună, poate un vin de vară, o bere craft, un gin, un prosecco, un ceai sau o limonadă… ați ajuns unde trebuie! Pizzeria La Rosa pune la dispoziția dvs: terasă de vara în Tulcea pe Strada Viticulturii, Numărul 2Y: Pentru zilele şi serile călduroase de vară, instalaţiile de răcorire a teraselor (prin umidificarea aerului) vă vor crea un mediu şi o atmosferă răcoroasă, astfel încât să vă bucuraţi de tot confortul de care aveţi nevoie atunci cănd serviţi masa:

La Rosa din Tulcea va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Tulcea.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului La Rosa impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul La Rosa. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Tulcea, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la La Rosa din Tulcea.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!