Pizza-online.ro

Restaurant La Rocca

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: Brazda lui Novac, nr 54

Craiova, Dolj

0753 999 168

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului La Rocca si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurant La Rocca, de peste 20 de ani alaturi de tine! Cu doua concepte distincte, Odaia de la Drum – Specific Traditional Romanesc si Salonul Cleo – Specific International, continuam sa scriem povestea restaurantului Cleo, inceputa acum mai bine de 20 de ani:

La Rocca din Craiova va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Dolj.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului La Rocca impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul La Rocca. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Dolj, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la La Rocca din Craiova.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!