Pizza-online.ro

Restaurant La Dolce Vita

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Bd: N: Titulescu nr:10

Slatina, Olt

0753 072 564

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului La Dolce Vita si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
La Dolce Vita-locul unde viata e frumoasa si::::complexa! Va intampinam cu cea mai gustoasa mancare italiana din oras, la preturi acceptabile intr-un meniu variat cu mancaruri alese :Cea mai vasta paleta de bauturi fine si vinuri de top servite dupa normele internationale: Apoi, va invitam sa coborati cateva trepte pentru a putea intra in cadrul intim al Pub-ului nostru:Aici ,va veti putea distra cu prietenii in momente importante din viata dvs:: aniversari, onomastici, botezuri,cununii sau alte evenimente: Apoi veti trece mai departe, in "ringul" jocului sa va masurati fortele cu prietenii la masa verde a biliardului, sau tintind punctul din mijloc al cercului de Darts: In oricare dintre cele trei spatii veti alege sa intrati , veti fi intampinati de o atmosfera placuta, buna dispozitie, si o servire dintre cele mai bune: Si nu uitati de surprize!

La Dolce Vita din Slatina va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Olt.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului La Dolce Vita impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul La Dolce Vita. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Olt, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la La Dolce Vita din Slatina.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!