Pizza-online.ro

Restaurant La Dobrun

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: Dobrun nr: 1

Sibiu, Sibiu

0770 803 949

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului La Dobrun si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Povestea Restaurantului La Dobrun, a început să se contureze plecând de la ideea de a avea un restaurant românesc tradițional: În spatele acestei idei stă mai mult decât o simplă mărturisire a unor clipe, mai mult decât o afacere, ci o parte din viața prietenilor care au dat curs acestei provocări, dar și a multor sibieni:

La Dobrun din Sibiu va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Sibiu.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului La Dobrun impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul La Dobrun. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Sibiu, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la La Dobrun din Sibiu.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Sibiu