Pizza-online.ro

Restaurant La Conac

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: Nicolae Gane nr:27

Iasi, Iasi

752111979

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului La Conac si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Proiectul nostru a aparut ca o stare de revolta la adresa "inertiei" vietii contemporane: Vreti, nu vreti, Romania este parte din voi, pentru ca unii sunteti urmasii unor strabunici, bunici, parinti si "intamplarea" asta va va urmari toata viata! Noi am ales sa ne manifestam respectul si dragostea fata de cei ce nu mai sunt si fata de ceea ce suntem! La punerea in scena a proiectului nostru de suflet ni s-au alaturat mesteri populari, artisti si oameni cu drag de "frumos" care au inteles intentia noastra de a "resuscita" contemporanii si a le arata ca Romania este una frumoasa, cu oameni sensibili, veseli, creativi, harnici, cinstiti, cu drag de Dumnezeu, cu totul altfel decat isi doresc "altii" sa ne faca sa vedem::: Romania si romanii pe care i-am cunoscut pe parcursul desfasurarii acestui proiect (efort comun) este una cu un talent deosebit cu o mostenire a frumosului, a vietii si a armoniei, intre cer si pamant, intre om si natura:

La Conac din Iasi va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Iasi.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului La Conac impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul La Conac. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Iasi, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la La Conac din Iasi.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!