Pizza-online.ro

Restaurant La Conac

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Decebal Nr: 10

Alba Iulia, Alba

40720042004

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului La Conac si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Când vii La Conac, să te pregătești pentru un întreg festin al simțurilor și nu ne referim doar la plăcerile gustative: Locația, clădirea, decorurile și oamenii noștri sunt cei care spun zi de zi o poveste de suflet și creează atmosfera unică de care cei care ne-au trecut pragul își amintesc cu drag: Poate că părem lipsiți de modestie, însă atunci când facem ceva cu pasiune vrem să împărtășim cu toată lumea bucuria bucuriei noastre:

La Conac din Alba Iulia va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Alba.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului La Conac impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul La Conac. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Alba, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la La Conac din Alba Iulia.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!