Pizza-online.ro

Restaurant La Brasserie

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Soseaua Nordului 7-9

Bucuresti Sector 1, Bucuresti

0374 999 999
0748 400 800

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului La Brasserie si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Located in the luxurious residential area of northern Bucharest on the magnificent Herastrau Lake, La Brasserie is the perfect place for a business lunch, romantic dinner or a night out with friends: Favored by young people for its cosmopolitan atmosphere and diverse international menu, La Brasserie offers the right ingredients for a perfect night: dinner, music and dance; particularly on the special nights of Wednesday and Friday: The restaurant boasts a gracious 90-seat salon, as well as a 110-seat terrace right on the shores of Herastrau Lake: Valet parking is available:

La Brasserie din Bucuresti Sector 1 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului La Brasserie impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul La Brasserie. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la La Brasserie din Bucuresti Sector 1.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 1